oktober 23, 2020

GGTV

Global Goals TV (GGTV) is een nieuw initiatief van LIS en wordt elke maand uitgezonden via het YouTube-kanaal van het Friesland College, playlist GGTV. In GGTV wordt actueel nieuws gelinkt aan de Global Goals.

 

Aflevering 1 – 29 september 2020
Met in deze uitzending: wat weet jij over Coming Out Dag? Een overheerlijk recept uit Syrië en wat vinden we van onze multiculturele samenleving?

 

Aflevering 2 – 28 oktober 2020

Met in deze uitzending: Coming Out Dag deel 2, Leven Op Het Land, een interview met Frank van Hout over het onderwerp Goed Onderwijs en zijn we op bezoek geweest in de winkel ‘Jouw Dagelijkse Kost’. Eigenaresse Monique laat ons zien hoe je op een gezonde en duurzame manier aan je boodschappen kan komen.

Aflevering 3 – 24 november 2020

In deze aflevering gaan we samen met jou langs bij Estafette. Wist je dat ze samen met het Friesland College unieke T-shirts maken? Azat en Esther zoeken voor je uit of duurzaam afwasmiddel beter is dan eigen merk afwasmiddel. Gaat Nuran naar MBO Life Sciences met de vraag ‘’waarom het zo belangrijk is dat we schoon drinkwater hebben?’’ En een super leuke work-out voor thuis en nog meer tips.